Ce-i reproșează Vlad Iacob lui Ovidiu Burcă: ”A fost distras de alte zone ale clubului”

Vlad Iacob a părăsit Dinamo pe 17 august, după ce a fost îndepărtat din funcția de administrator special, care i-a revenit lui Andrei Nicolescu. Iacob a ajuns să fie compătimit de către foarte mulți fani ai ”câinilor”, care îi simt lipsa.

Invitat la emisiunea ”Exclusiv” de la Prosport, Vlad Iacob a dat cărțile pe față despre relația sa cu antrenorul Ovidiu Burcă, la două luni de la plecarea fostului administrator special de la Dinamo.

Dezamăgit: ”Nu înțeleg în ce mod este relația noastră”

Deși el a fost cel care l-a adus pe Burcă în calitate de principal al „câinilor” în vara lui 2022, fostul oficial al clubului se declară acum dezamăgit de acțiunile tehnicianului.

Concret, Vlad Iacob îl acuză pe Ovidiu Burcă de faptul că, în timp, și-a extins atribuțiile din club și în afara zonei sportive, ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple.

„Legat de relația cu Ovidiu Burcă, pot să spun că eu am avut toată transparența față de el și că am avut o relație bună, însă în prezent pot să spun că nu înțeleg în ce mod este relația noastră și sunt dezamăgit!

Eu luasem în proporție de 90% decizia să vin la Dinamo cu aproximativ șase săptămâni înainte de numirea mea oficială, dacă nu mai mult. Decizia cooptării lui Ovidiu Burcă și discuțiile cu Gabi Glăvan despre alegerea unui antrenor, am discutat foarte mult și cu alți oameni din fotbal sau din jurul clubului Dinamo, foști fotbaliști de la Dinamo.

Decizia a venit ulterior, eu mi-am asumat venirea lui la Dinamo, nu am venit împreună”, a comentat fostul oficial al ”câinilor”.

”Nu s-a mai ocupat de partea sportivă”

”Nu el a fost cel care l-a abordat pe Șerdean, ci eu, lucrurile au stat exact așa. Consider că decizia la momentul respectiv a fost bună, am văzut în Ovidiu Burcă un antrenor tânăr, cu o viziune modernă, am luat în considerare și alte opțiuni, după care el mi s-a părut cel mai potrivit.

Am avut încredere și în recomandarea lui Gabi și consider că pentru sezonul precedent a fost decizia potrivită. În prezent, lucrurile nu mai stau la fel, încă din ultimele luni ale mandatului meu n-au mai stat la fel.

N-au mai stat la fel din momentul în care el nu s-a mai ocupat doar de partea sportivă și a fost distras de alte zone ale clubului. S-a implicat în zona administrativă, în proiectul de crowdfunding cu Red&White.

Eu consider că el a ieșit din zona sportivă, de unde ar fi trebuit să rămână, din zona care îi plăcea”, a declarat Vlad Iacob.

Citește și

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan: “Am retras!”