--> -->

Ce i-a uimit pe cei de la Chelsea înaintea duelului cu Atletico Madrid. Fotografia devenită virală

Atletico Madrid – Chelsea este meciul serii în Liga Campionilor. Dacă madrilenii au ajuns la București încă de duminică noapte, englezii de la Chelsea au aterizat la Otopeni cu o zi înaintea partidei.

Londonezii s-au arătat uimiți de ceea ce au găsit în Capitala României. Delegația celor de la Chelsea s-a cazat la Hotel Marriott, iar jucătorii lui Thomas Tuchel au fost foarte atrași de imaginile cu Catedrala Mântuirii Neamului. Fotografia a devenit virală pe net, a strâns zeci de mii de like-uri.

Duelul dintre Atletico și Chelsea este programat pe Arena Națională, în această seară, de la ora 22:00, după ce autoritățile spaniole nu au permis jucătorilor formației londoneze să joace la Madrid, de teamă că noua tulpină a coronavirusului o să se răspândească.

Delegația lui Chelsea s-a cazat la Hotel Marriott, spre deosebire de Atletico Madrid, care a preferat Hotelul Intercontinental.

Deși timpul a fost foarte scurt, vedetele lui Thomas Tuchel au avut timp și de câteva poze, dar și de o scurtă plimbare pe străzile din jurul hotelului.

Una dintre imaginile care le-au atras atenția englezilor este cea a Catedralei Mântuirii Neamului. O imagine cu impunătoarea clădire din centrul Bucureștiului a devenit virală pe net.

”Sunt foarte fericit și încântat să ajung la București. Mă aștept ca la meci să primesc un răspuns bun din partea jucătorilor.

Normal, este un mare test pentru noi partida cu Atletico. Ei au experiență, antrenorul este experimentat, dar sper să dăm tot ce avem mai bun. Fără îndoială, este un dezavantaj însă că Atletico nu poate juca pe terenul ei în prima manșă.

Nu trebuie să mai vorbim despre asta, este evident”, a spus Thomas Tuchel, în conferința de presă ținută în Anglia.

Citește și

Veste mare de la LPF: ”Ne-a asigurat de sprijinul lui!”. Cine trebuie să-și mai dea acordul