CE FRUMOS Simona Halep, reacție după calificarea României: ”Totul”

Simona Halep a urmărit cu sufletul la gură meciul fetelor la dublu și a promis că va da totul pentru România în Franța pentru a califica țara ei mai departe. Ea a mărturisit cât de mult înseamnă această victorie sub tricolor pentru ea și ce planuri de viitor are împreună cu echipa sa.

“Toate am depus un mare efort, toate ne-am dorit să câştigăm, nu a fost doar meritul meu. Am dat totul pentru această victorie. Pentru mine înseamnă enorm şi aşa cum am spus, anul acesta dau totul pentru echipa de Fed Cup. Sper să nu ne oprim aici, pentru România înseamnă enorm această calificare. Cehia este o echipă foarte bună, au campioane, ne-au bătut acasă şi am vrut să ne luăm revanşa.

A fost un meci foarte tensionat. Din tribune a fost și mai greu. Monica Niculescu a spus înaintea meciului dacă nu vreau să intru eu în locul ei, că ea avea emoții? I-am spus să intre, că avem încredere în ea. Toate ne-am dorit să câștigăm această partidă.

Am jucat cu o campioană uriașă ca Cehia. Pentru mine înseamnă enorm această victorie. Sper să mergem mai departe cu bine. Micuții care se apucă de tenis trebuie să aibă în vedere că visul unui trofeu se poate îndeplini”, a declarat Simona Halep la Telekom Sport.

Citește și:

Craiova a învins campioana. Ce spune marcatorul Andrei Cristea