Ce fotbaliști poate pierde gratis Dinamo: ”Au întrebat”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, și antrenorul Ovidiu Burcă au vorbit despre situația ”câinilor”, reunirea echipei fiind prevăzută luni, 9 ianuarie.

Din cauza problemelor financiare, Dinamo ar putea rămâne fără jucătorii străini! Clubul ar putea ajunge la două luni de întârziere la plata salariilor, astfel că străinii și-ar putea depune memorii și deveni liberi.

”Nemulțumiri absolut naturale”

”Sunt jucători care au nemulțumiri absolut naturale. Sunt îngrijorați de situația clubului, de întârzierile salariale. Există jucătorii care au luat în calcul și au întrebat în condiții ar putea pleca. Noi ne menținem fermi pe poziție.

Avem nevoie de ei, de lot. Trebuie să menținem condiții decente. În contextul în care avem interdicție la transferuri, nu vom renunța la jucători decât dacă nu avem nevoie de ei”; a spus Vlad Iacob pentru Radio Dinamo 1948.

Burcă: ”Aceste discuții nu fac bine”

Acesta a fost completat și de tehnicianul Ovidiu Burcă: 

”E vorba de incertitudinea care planează asupra clubului. Sunt mulți care spun că ar fi mai bine să existe un moment zero, faliment, aceste discuții nu fac bine clubului. Ei sunt atenți la lucrurile astea, au semne de întrebare.

Nu putem garanta că intrăm în normalitate, unii își fac probleme. Dar nu a existat niciodată o poziție de ruptură totală, ci discuții preocupări printre jucătorii străini, cei cu familii, care au credite, leasinguri, alte îndatoriri. Poziții clare de forță, «Nu mai venim, nu mai continuăm», nu au existat”.

Citește și

Bebe Cotimanis visa să de vină fotbalist: ”Dădea cu șpițul și dădea atât de tare”