Ce fotbalist de la Dinamo i-a plăcut lui Marica și cine nu. Ce a spus despre subiectul mutării sediului clubului în birourile sale

Dinamo este cel mai comentat club din România în media și de către microbiștii români în ultima perioadă, în special după ce a fost extrem de activă pe piața transferurilor. Sunt fel de comentarii. Între acestea și cel al unui fost fotbalist al roș-albilor, Ciprian Marica, atacant care a crescut în Ștefan cel Mare.

Suporterii au taxat transferul lui la FCSB în urmă cu 4 ani, detaliu ce i-a adus antipatii în rândul fanilor. ”Dinamo a ajuns jucători valoroși, mulți peste nivelul Ligii 1. Și rezultatele se vor vedea foarte repede. Dacă fundașii nu mi-au plăcut mult, ușor supraponderali, cu 2-3 kilograme în plus. Cei din atac sunt foarte buni.

Borja Valle se vede că are calitate multă. Nu este întâmplător că a marcat de la mijlocul terenului. Nu pricep de ce lumea contestă transferurile lui Dinamo. Le acord timp să se evidențieze. Nemec a fost destul de lent în mișcări, previzibil. Acum, să nu sară lumea la gâtul meu.

Zilele trecute, Gazeta Sporturilor a scris că Dinamo se va muta de la RIN Grand Hotel pe Calea Dorobanți, vizavi de Perla. Ulterior, ieri, ProSport a scris că birourile respective îi aparțin lui Ciprian Marica. Fostul internațional a fost iritat, replicând: ”M-a deranjat că jurnaliștii de la ProSport nu m-au căutat să mă întrebe dacă e adevărat sau nu.

Cei de la Dinamo au vizionat mai multe clădiri, mai multe spații, dar nu cu mine! Nu știu ce au văzut, doar ceea ce am auzit. Aveți vreun nume, cine a spus că a văzut spațiile mele? Dorin Șerdean? Bun! Au vizionat mai multe birouri, în acea zonă, dar nu la mine. Pe mine nu m-au sunat. Oamenii își caută un spațiu de birouri, atât. Nu avem un contract semnat”.

Fostul atacant a continuat: ”Nici eu, dacă aș fi fost conducător la Dinamo, nu aș mai fi rămas în birourile fostului acționar. Identitatea lui Dinamo s-a pierdut o dată cu ceea ce se întâmplă de mai mulți ani la centrul de juniori. Faptul că nu mai sunt promovați jucători la prima echipă, ci doar cumperi de la alții… Se pierde spiritul. Oamenii s-au săturat de New Dinamo, au nevoie de rezultate acum! Aducerea de jucători cu experiență arată că nu mai există răbdare, ci vor rezultate mâine.

Citește și

Nou record de infectări cu Covid-19 în România. Vezi evoluția din ultimele 24 de ore