Ce fotbalist a transferat Dinamo! ”El face ușor ceea ce e dificil”

Aleix Garcia, 23 de ani, este cel mai spectaculos transfer pe care l-a făcut Dinamo în ultimii ani, unul dintre cele mai tari din Liga 1. Spaniolul, mijlocaș central, pe care Manchester City l-a achiziționat pentru 4 milioane de euro de la Villarreal în 2015, urmează să sosească în cel mai scurt timp sub comanda lui Cosmin Contra.

Presa din Spania îl caracteriza înainte de transferul la City drept ”jucător care face ușor ceea ce e dificil”. Juca foarte bine în spatele atacantului central, căuta mereu ultima pasă. În Anglia, a fost încercat pe mai multe poziții, ceea ce l-a ajutat să-și îmbunătățească jocul. ”Aleix e ca un burete, învață rapid, asimilează concepte noi de joc, nu e emotiv, iar asta în fotbalul mare e cheia succesului”, spun antrenorii care au lucrat cu el.

Ibericul cotat la 3,2 milioane de euro pe transfermarkt și-a schițat portretul: ”La ce vă puteți aștepta de la mine? Sunt genul de jucător care dă totul pe teren, sunt un jucător care știe că suporterii sunt foarte importanți pentru o echipă, pentru fotbaliști, în general. Fanii trebuie să știe că sunt un tip de caracter”.

Citește și

Dinamo a dat lovitura și Ilie Dumitrescu recunoaște: ”Bravo”

No Comments Yet

Comments are closed