Ce face Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro: ”Și-a dorit acest joc. Apoi, vom investi”

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Într-un interviu pentru Playtech, părinții câștigătorului în vârstă de șapte ani și câteva luni au dezvăluit ce vor face cu marele premiu. Mama micuțului se gândește mai ales la viitorul lui.

Mama lui Rareș: „Vom investi pe parcurs”

Acum, mama lui, întrebată despre premiul cel mare, a explicat că banii vor fi investiți în viitorul băiațelului.

„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns.

Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți”, a spus Gina Prisăcariu, mama lui Rareș, care a comentat și despre aparițiile lui în emisiunile de televiziune.

„Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă”

Până acum, Rareș Prisacariu a apărut în emisiunea lui Virgil Ianțu, la Fuego, la TVR 2, dar și „La Măruță”, la Pro TV.

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent.

Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări”, a adăugat ea.

„Suntem oameni simpli”

Întrebată cum le va schimba viața faptul că fiul lor a câștigat „Românii au talent” 2023, Gina Prisacariu a dezvăluit: „Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe.

Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc”.

Lego și cărți

Totodată, s-a aflat și care a fost dorința cea mare a lui Rareș Prisacariu după ce a câștigat „Românii au talent” 2023. Mama lui a spus că micuțul a vrut jucării, dar și unele cărți noi.

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în week-end asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit.

Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!”, a mai declarat ea pentru Playtech.

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisacariu

Gina Prisacariu, mama lui Rareș, are 41 ani, s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice. Ea a urmat cariera părinților, iar acum este educatoare la o grădiniță din localitate. Este pasionată de lectură și pictură.

Tatăl lui Rareș Prisacariu, Marius, a studiat Științe Economice și este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Este pasionat de istorie și cinematografie.

Citește și

”Celebra” teză de doctorat a Elenei Ceaușescu este scoasă la licitație