Ce face Adrian Cristea după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Denisa Nechifor: ”La mine de-abia a fost”

Denisa Nichifor și Adrian Cristea au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani.

Cei doi au împreună o fetiță, iar relația dintre ei este una foarte bună. Adrian Cristea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

”Scump la vedere pentru voi”

Denisa Nechifor a oferit un interviu la Antena Stars și a vorbit cu ce se ocupă fostul ei partener în prezent, dar și ce mai face. Denisa Nechifor a mărturisit că păstrează legătura cu fostul partener, Adrian Cristea, și că în prezent activează în domeniul sportului.

”Scump la vedere pentru voi, la mine de-abia a fost, face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el, face un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars.

De ce ar vrea afară

Denisa Nechifor a spus că își dorește să se mute din țară iar această decizie va fi luată doar pentru studiile copilului sau pentru un job care să-i aducă mai multe beneficii.

”Dacă ambii își doresc, da, poate funcționa (n.r o relație la distanță), dar până la un punct. Aș face pasul să mă mut undeva, dar nu cred că m-aș muta pentru cineva, mai degrabă pentru studiile copilului sau pentru un job care să-mi aducă satisfacție.

Eu îmi doresc de mult să plec din țară, dar aici am pus bazele unui business, mă cunosc oamenii, am căpătat un respect, am prieteni, îi am pe ai mei, vedem pe viitor. El nu va veni în România, nu e cazul și nici nu mi-aș dori eu”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars.

Citește și

Povestea de dragoste dintre Mihai Șora și Luiza Palanciuc, cu 56 de ani mai tânără decât el