Ce echipă a pregătit Burcă. Atenție, dinamoviști, citiți cu atenție!

Dinamo – CSA Steaua se joacă diseară de la ora 20:30, în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport.

Care sunt ideile antrenorului dinamovist

Aflată în lupta pentru un loc de promovare, Dinamo se pregătește de derby-ul cu CSA Steaua, iar liderii din PCH au avut un mesaj pentru fanii „câinilor”.

Până atunci, Ovidiu Burcă are de gând să înceapă în formula Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, A. Șerban – Larrucea, I. Roșu, Dani Iglesias – Bordușanu, Ghezali, Bani.

Pe pagina de Facebook a clubului din „Ștefan Cel Mare” a fost postat un mesaj al liderilor galeriei dinamoviste. Aceștia fac apel la fani să respecte regulile și să nu creeze probleme, astfel încât Dinamo să nu aibă stadionul suspendat într-un eventual meci de baraj pentru promovare.

Apelul dinamoviștilor

Pe cât de mult înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi, pe atât de mult trebuie să punem în balanță și efectele acestora. Suntem într-o perioadă în care nu doar echipa trebuie să își calculeze fiecare mișcare, cât și suporterii, iar orice mișcare greșită pe noi ne poate costa închiderea porților, în condițiile în care echipa are nevoie de vocile noastre acum poate mai mult ca niciodată.

Mai exact, în urma incidentelor de la finalul meciului CSA – Dinamo, Federația Română de Fotbal a vrut să închidă porțile stadionului la meciul cu Poli Iași. Cu toate acestea, clubul a obținut aprobarea de a-și primi spectatorii și de a evita o sancțiune. Cu toate acestea, vom fi supravegheați îndeaproape pentru următoarele meciuri, iar orice astfel de incident va duce la închiderea porților.

Urmează meciuri extrem de importante și de-a dreptul critice pentru Dinamo și pentru șansele noastre de promovare. La ora actuală, rolul suporterului este unul esențial în desfășurarea jocului, iar echipa primește un suport foarte mare din glasul fiecărui câine prezent pe stadion. De altfel, fără noi nu s-ar fi ajuns aici, iar principalul obiectiv pentru acesta ar fi fost simpla supraviețuire în Liga 2, lucru nedemn de un club ca Dinamo.

Pe această cale, facem un apel către toți suporterii dinamoviști care vor intra pe stadion la oricare dintre meciurile rămase să nu dea ocazia vreunei autorități să ne suspende terenul, deoarece ar însemna lipsirea echipei de ceea ce este, practic, inima ei și anume, suporterii.

Urmează meciuri esențiale în lupta pentru promovare, iar noi avem datoria de a fi acolo, pe stadion, prezenți fizic pentru echipa noastră. Astfel, vă rugăm ca, în meciurile ce urmează, să nu aruncați cu materiale pirotehnice sau cu orice fel de obiecte în teren, deoarece acestea vor duce la sancționarea echipei cu unul sau mai multe meciuri jucate fără spectatori. Totuși, vă îndemnăm să cântați mai tare și să fiți prezenți din nou pe stadionul Arena Națională, mâine, de la ora 20:30 pentru o nouă partidă în cursa promovării, împotriva celor de la CSA Steaua.

Citește și

Irina Margareta Nistor despre Ion Iliescu: „Șarpele Kaa”. Reacția lui Brucan: ”Noi nu avem nimic cu comunismul, ci cu el”