Ce diferență între Filip și Matei: ”Nu ne mai consumăm energia! El îi trage la sală”

Dinamo a intrat în linie dreaptă pentru prima etapă din 2022, cu FC Argeș, în deplasare, formația lui Flavius Stoican deplasându-se la Pitești după antrenamentul de la ora 16:00.

Antrenorul a explicat astăzi, la conferința de presă, ce diferențe sunt între doi jucători care au intrat de curând în colimatorul suporterilor.

Steliano Filip nu mai face parte din planurile lui și ale echipei, nu va face deplasarea, ba, mai mult, fostul internațional a acuzat o accidentare și a plecat din Capitală!

Stoican s-a săturat și el

Steliano și Plamen Iliev nu mai vor să joace pentru Dinamo, dar clubul nu vrea să renunțe în orice condiții la serviciile lor, chiar dacă nu sunt oferte momentan și salariile lor nu sunt deloc de neglijat pentru un club aflat în insolvență. Mai exact 8.000 de euro Filip, 7.000 de euro Iliev.

”Nu sunt în lot pentru meciul de mâine și nu vor face parte mai departe din lotul nostru, vreau să îmi consum energia în jucătorii în care eu cred că pot face treabă.

Am încercat până înainte de meciul cu Farul, chiar și după, am sperat că pot să îi aduc la un nivel mental,prin care să meargă mai departe cu Dinamo.

Nu se poate și nu mai vreau să îmi consum energia, să mă concentrez pe cei care cu care vom pleca la drum”, a declarat antrenorul.

”Mă interesează și ce fac în afara terenului”

Antrenorul a ținut să aducă laude publice decarului pe care îl are la dispoziție.

”Sunt și lucruri foarte bune, mă refer la Cosmin Matei. Poate s-a lăsat impresia că nu este conectat. Este un jucător în care eu cred. De ce l-am dat exemplu?! În afara terenului mă interesează și ce fac ei, Matei îi înșiră pe jucătorii tineri, îi trage la sală, chiar dacă au terminat antrenamentul.

Îmi dă încredere că putem schimba mentalitatea. De ce mă bucură Matei, la sfârșitul primei reprize cu Farul, când tuturor le era greu, el alerga și pe faza defensivă, a făcut un efort în plus. Toate atenția mea este spre astfel de jucători”, a comentat antrenorul.

Citește și

Gigi Becali contrazice declarațiile oficiale: ”Nu s-a vaccinat. A zis așa de EMOȚIE”