--> -->

Ce ”dar de nuntă” a strâns George Simion. Unde vor merge banii

Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu o sumă uriașă după nunta cu Ilinca Munteanu de la Măciuca, județul Vîlcea.

Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei nunți care a ținut vreme de trei zile și care a fost transmisă în direct de o bună parte din presa din România.

România TV vorbește de 500.000 de euro

Deși a avut peste 10.000 de invitați, George Simion nu a cheltuit foarte mulți bani cu pregătirea nunții, fiindcă o bună parte din materia primă necesară pentru hrana sau transportul invitaților i-a venit sub formă de donații.

Conform România TV, deși cinstea a fost opțională, cei doi miri au primit ca dar de nuntă aproape jumătate de milion de euro, de la invitați. Conform declarațiilor făcute de Simion în trecut, banii vor fi folosiți pentru construcția unui spital.

Simion: 50-100.000 de euro

Liderul AUR răstoarnă însă informațiile apărute în presă privind suma uriașă pe care cei peste 10.000 de invitați la nunta sa i-ar fi donat-o. Simion spune că nu a strâns nici pe departe o jumătate de milion de euro, așa cum se scrie în media.

Proaspătul mire spune că nuntașii nu au lăsat sume mari așa că, după ce va plăti și cheltuielile cu nunta, va rămâne cu cel mult 50.000 – 100. 000 de euro.

Bani care ar putea fi folosiți pentru achiziționarea unui spital mobil, conform România TV. Un lucru e cert, George Simion va trebui să treacă toți banii primiți în declarația de avere.

Citește și

”Phoenix” i-a cântat la masă lui George Simion, la nuntă. Nicu Covaci, concert privat pentru liderul AUR