Ce bombă ar fi! Un fost președinte poate candida la Primăria Capitalei

Traian Băsescu aruncă bomba! Ar putea candida din nou la Primăria Generală a Bucureștiului. Fostul președinte și Primar al Capitalei nu exclude această posibilitate.

“Se pare că nu se reușește foarte bine cuplarea între USR și PNL. PMP-ul e prea mic ca să influențeze lucrurile, el va acționa în funcție de ce fac cei doi mai mari. Aici este marea problemă, în găsirea unei soluții politice între PNL și USR. PMP-ul nu-i 40 la sută în București, nu-i 25 la sută în București, cum sunt ceilalți doi parteneri de opoziție. Dacă lucrurile nu se vor clarifica, n-o să-mi las partidul, pentru că o să-i fie dificil să candideze singur”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

Fostul președinte crede că Gabriela Firea va avea viață grea în PSD. “Știți că PSD-ul are un dar nemaipomenit să-și lichideze liderii, iar o Firea care ar mai câștiga un mandat la Primăria Capitalei e o mare amenințare pentru primul scaun al PSD-ului. Am trăit momente de-astea, știu foarte bine care a fost propulsia unei astfel de victorii la Primăria Capitalei, în PD, când a fost competiția cu Petre Roman. N-o spun ca un lucru de glorie, dar e o analiză politică”, a completat Băsescu.

Citește și

Gabriela Firea vede conspirații. “Sunt uimită!”

No Comments Yet

Comments are closed