--> -->

Ce au făcut rivalele lui Dinamo: ”Agresiv, nu fantezist”

Dinamo a început joi etapa inaugurală din Liga 2, 1-0 cu Progresul Spartac, eșalonul secund a pornit la drum, au fost destule surprize în debutul sezonului.

”Timpul e contra mea”

”Liga 2 este grea, este un campionat agresiv, dacă joci fantezist, te păcălești”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul lui Poli Iași, după 0-0 la Galați cu Oțelul. În afara derby-ului Moldovei, acolo unde viitoarea adversară a ”câinilor” a avut mai multe șanse de a se impune, au existat alte rezultate ce trebuie să dea de gândit dinamoviștilor.

„Nu sunt mulțumit nici de joc, nici de rezultat. Au fost jucători care m-au mulțumit, dar și câțiva jucători în privința cărora vom lua o decizie zilele următoare.

Timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo”, a precizat Dorinel Munteanu, tehnicianul gălățenilor, cu trimitere la elevii săi, dar și la partida din Ștefan cel Mare, de pe 16 august.

Unirea tare, Chiajna răpusă

Vineri, Unirea Slobozia s-a impus cu 3-0 în fața lui Minaur Baia Mare, ialomițenii arătând un joc solid și faptul că e pretendentă certă la play-off. Slobozia a trecut cu bine la 2-0 de un penalty, ratat de ardeleni, în prelungirile primei părți.

Sâmbătă, Concordia Chiajna, echipa care a fost la câteva minute distanță de promovare, a fost învinsă cu 3-0 de nou promovata CSM Slatina, echipa promovată de Ovidiu Burca din Liga 3.

Gloria Buzău, o echipă considerată ca fiind favorită la promovare, prin bugetul de care dispune, a învins greu echipa tânără a Timișoarei, Ripensia, doar 1-0. Buzău dispune de un buget de aproximativ 2 mlioane de euro și trupa lui Pustai țintește și ea play-off-ul.

FC Brașov este o echipă care are probleme din punct de vedere financiar și organizatoric, Curtea de Conturi evocă ilegalități în finanțarea dinspre Primărie. Echipa lui Alexa a fost învinsă cu 1-0 de Comunal Șelimbăr.

CSC Dumbrăvița a învins pe Viitorul Pandurii Tg Jiu, 1-0, în deplasare, adversara din etapa a 3-a a lui Dinamo în orașul lui Brâncuși.

Unirea Dej a învins pe Miercurea Ciuc, o altă echipa cu pretenții de play-off, scor 2-1. Politehnica Timișoara a învins greu pe FCSB 2 A Clinceni cu 1-0.

Citește și

Canicula a pus stăpânire pe jumătate de țară. Până când