Ce așteaptă Riccardo Piscitelli de la Dinamo: ”De aceea am plecat”. Ce zice de FCSB

Adrian Mihalcea a acuzat după semieșecul cu Poli Iași (1-1) că situația a devenit dramatică la Dinamo și din cauza faptului că pierde săptămânal câte un fotbalist. Vineri, Riccardo Piscitelli, 26 de ani, nu s-a mai prezentat la antrenament și a ajuns în cele din urmă acasă, la Serreno, în Lombardia!

Agentul său l-a informat vineri dimineață că a ajuns la un acord cu șefii ”câinilor” privind întreruperea contractului, că nu mai trebuie să meargă la pregătiri, apoi seara a fost căutat de conducerea roș-albilor care l-a informat că va primi o nouă propunere. Astăzi, Piscitelli așteaptă să vadă ce i se pune pe masă. Momentan, a părăsit România, dar e dispus să revină oricând, dacă este plătit la timp. ”M-a supărat faptul că am făcut diverse adrese clubului, începând cu luna decembrie, am fost ocolit mereu. Bine, nu doar eu am pățit astfel, mai mulți au avut același tratament. Acum, am urmărit ceea ce am considerat că este cel mai bine pentru mine. Eu am oferit mereu totul, nu se poate plânge nimeni de mine. Nu e o chestie legată de bani, nu numai de bani, ci și toată situația generală de la Dinamo.

hotel iceberg balcic-->

Dacă era doar o chestie de bani, închizi ochii și mai reziști o perioadă. Însă nu se întrevede nimic. Știe cineva ce va fi mâine la Dinamo? Totul pare pierdut în neant. Gen ”fie ce-o fi!”. Am spus că e destul. Aștept acum să văd ce ofertă vor mai face, dacă vor mai face. Eu sunt dispus să mă întorc, vreau să fiu tratat corect, fiindcă și eu ofer respect și muncă. Mai sunt și alte propuneri pentru mine, din afara României. Nu am vorbit niciodată cu FCSB, oricum nu aș putea pleca acum la altă echipă din România. Nu am părăsit Dinamo pentru o altă echipă, deși am oferte, am luat atitudine vizavi de ceea ce mi s-a întâmplat”, ne-a dezvăluit italianul.

hotel pam beach olimp-->

Portarul cotat la 475.000 de euro pe transfermarkt a strâns 27 de meciuri în tricoul roș-albilor, primind 40 de goluri. În 6 partide nu a încasat gol. Fotbalistul crescut la AC Milan are oferte din primele două ligi din Italia. ”Pot să revin și pe același salariu la Dinamo, ideea e să primesc banii care scrie pe foaie. Din Italia am oferte mai avantajoase financiar, dar aș fi dispus să mă întorc. V-am zis, este o chestie legată de principii, nu sunt un fugitiv”, a mai spus Piscitelli.

Citește și

Gabriela Firea: ”Teste gratuite pentru bucureștenii care pleacă în vacanță!”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed