Ce-ar face Montini dacă l-ar contacta FCSB: ”Am o mare recunoștință față de fani!”. Ce zice despre spaniolii lui Dinamo

Liber de contract în acest moment, Mattia Montini, 28 de ani, după ce s-a despărțit vara trecută de Dinamo, încă nu și-a găsit niciun angajament. Fotbalistul a declarat astăzi că s-ar întoarce în Liga 1, mai ales că i-a plăcut foarte mult Bucureștiul, România și românii.

Într-un interviu acordat GSP.RO, italianul a răspuns și la întrebarea ce-ar face dacă ar fi ofertat acum de FCSB, având în vedere problemele de efectiv pe care le are Gigi Becali. ”FCSB? Nu știu! Prefer să nu răspund, vreau să văd dacă FCSB m-ar suna și apoi să văd ce-aș face. Ceea ce e clar este că Dinamo nu m-a sunat până acum. Am o mare recunoștință pentru suporteri, acolo în sufletul meu este o parte pentru ei. Hmm, dacă Dinamo nu mă vrea, iar FCSB m-ar dori… Voi decide cea mai bună variantă pentru mine!”, a răspuns italianul.

El a avut o ofertă din Liga 1, dar ar vrea să semneze cu cineva cu care să se bată la play-off, nu la evitarea retrogradării. ”Cineva m-a sunat să-mi facă o ofertă, apoi nu m-a mai sunat! Pentru mine, cel mai important e acum proiectul, adică să merg la un club care se luptă pentru ceva, altceva în afara evitării retrogradării. România are o vizibilitate în Europa, bună, vreau să joc în play-off, nu acolo, jos”, a mai declarat Mattia, 17 goluri în 47 de meciuri pentru Dinamo.

Vizavi de noul management al clubului și transferuri, Montini a precizat: ”Cred că mister Cosmin Contra este o garanție a succesului, are experiență internațională. Din ceea ce am citit la voi în presă, noii jucători sunt foarte puternici pentru liga internă. Să vedem cum se vor adapta. Dar au potențial foarte bun. Au cheltuit mulți bani pe salarii, sigur noii fotbaliști vor pune Dinamo pe o treaptă superioară, ca să ajungă în play-off și să se lupte pentru Europa.

Am început campionatul trecut din postura de căpitan al lui Dinamo și mi-aduc aminte că am spus la prima conferință, înaintea partidei cu Viitorul: “Niciodată nu vom vorbi despre play-out la Dinamo, doar despre play-off”. Și-am încheiat ediția pe penultimul loc. Campionatul românesc e ciudat, așa că nu mai zic lucruri mari. Cred că noile transferuri arată că Dinamo vrea să construiască un mare viitor. Atât se poate spune acum”.

Are cuvinte de laudă despre noi: ”București este un oraș de top, te simți ca într-o capitală europeană, va fi o plăcere să revin și ca turist. România și românii mi-au lăsat o frumoasă impresie, mult peste ceea ce așteptam”.

Citește și

Mesajul lui Tudor Chirilă pentru tineri, înainte de alegeri

No Comments Yet

Comments are closed