--> -->

Ce a replicat Florinel Coman când a fost întrebat dacă ar vrea să retrogradeze Dinamo

Duminică seară, de la ora 20:00, este primul derby al anului, pe arena din Ștefan cel Mare, Dinamo – FCSB.

Florinel Coman, atacantul în vârstă de 23 de ani de la FCSB, revenit după accidentare cu un assist la meciul cu CFR Cluj (3-3), a anunțat că își dorește să marcheze din nou în poarta rivalei.

Totodată, a răspuns la o întrebare vizavi de soarta clubului din Ștefan cel Mare, momentan echipa lui Flavius Stoican fiind pe penultimul loc în clasament.

Se plânge de teren

În tur, FCSB a învins-o categoric pe Dinamo, scor 6-0, însă Florinel Coman le transmite colegilor săi să rămână cu picioarele pe pământ.

Măcinat de accidentări, Florinel Coman nu a mai marcat în Liga 1 de pe 15 decembrie 2020, în FCSB – UTA Arad 3-0. În poarta lui Dinamo, Florinel Coman nu a mai înscris de pe 5 octombrie 2019, în remiza 1-1 cu rivala din Ștefan cel Mare.

”Da, urmează un derby, un meci foarte intens, un meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat ca să menținem perioada bună pe care o avem. Orice stelist își dorește să aibă o victorie contra celor de la Dinamo. Este un derby, un meci deschis și mergem încrezători să câștigăm.

Primul meu derby a fost foarte frumos, am câștigat, a fost o senzație foarte bună și sperăm să mai avem parte de aceleași senzații.

Terenul nu arată foarte bine, va fi înghețat la ora jocului, dar asta este, trebuie să intrăm să câștigăm, să ne montăm înainte. Este un derby, nu contează situația din clasament pe care o au cei de la Dinamo. Trebuie să ne facem treaba ca să luăm cele trei puncte ca să o ținem tot așa pe această linie”, a comentat fotbalistul.

”Nu sunt interesat de altă echipă”

”Ți-ai dori ca Dinamo să rămână în Liga 1?”, a fost chestionat Coman.

”Sincer, nu prea sunt interesat de altă echipă.

Este o senzație unică (n.r. să marcheze în derby), am înscris și când eram la Viitorul, dar aici când o faci este altceva. Vezi fanii bucuroși, știrile spun numai despre noi, este o situație fantastică și sper să o simt din nou.

Mă simt mai bine, am nevoie de ritm de joc, de intensitate, de minute mai multe ca să îmi intru în formă. Colegii m-au ajutat și când am intrat la meciul cu CFR, am reușit un assist. Sper să vină și golul în poarta celor de la Dinamo.

Nu contează ce a fost în urmă, nu contează că am câștigat cu acel scor (n.r. 6-0 în tur), trebuie să intrăm ca și cum nu s-a întâmplat nimic și este primul meci, așa trebuie să considerăm această partidă.

Era ceva fantastic să fie suporterii alături de noi, dar și 250 cred că este ok. Oricum îi simțim și pe cei din fața televizorului.

E bine că sunt alături de noi și vin la stadion, ne susțin, așa că trebuie să jucăm nu doar pentru acei 250, ci pentru întreaga țară care ne susține. Dacă o să marchez, o să dedic golul suporterilor, pentru că știu ce înseamnă pentru ei o victorie contra rivalei”, a spus Florinel Coman, pentru FCSB TV.

Citește și

Suedia nu recomandă vaccinurile anti-Covid pentru copii: ”Nu vedem beneficiul”