Ce a răspuns Vlad Iacob când a fost întrebat dacă ar lucra la FCSB

Invitat astăzi în cadrul emisiunii PlaySport Review, fostul administrator special al ”câinilor”, Vlad Iacob, a fost chestionat cu privire la șansele de a accepta să meargă la FCSB dacă i s-ar oferi această oportunitate. Răspunsul a venit imediat.

La ce cluburi nu ar putea lucra

Vlad Iacob a fost administratorul special al lui Dinamo vreme de un an, până în august 2023, când Andrei Nicolescu a preluat funcția și l-a înlăturat din club. Cu toate că despărțirea nu s-a produs în cele mai bune condiții, Iacob a promis că va rămâne fidel formației din Ștefan cel Mare.

Potrivit spuselor sale, nu se pune problema să dea curs unei eventuale oferte din partea eternei rivale FCSB. Nici Universitatea Craiova nu l-ar putea convinge să i se alăture.

„Cu siguranță n-aș lucra la FCSB, n-aș putea să fac asta. Probabil nici la Universitatea Craiova. Ca principiu, n-aș lucra la niște rivali”, a declarat Iacob la PlaySport Review.

Dinamo – FCU Craiova, pe Arena Națională, prețul biletelor

Elevii lui Ovidiu Burcă vor juca pe cel mai mare stadion al țării meciul cu FCU Craiova, din etapa a 9-a.

Tarifele biletelor:

Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 30 RON
Tribuna 2 – categoria 1 (inel 1 + 2): 55 RON
Tribuna 1 – categoria 1 (inel 2): 70 RON
VIP 1: 150 RON
VIP 2: 120 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:

Miercuri: 12:00 – 20:00
Joi: 12:00 – 20:00
Vineri: 12:00 – 22:15

Citește și

Klaus Iohannis, promisiune pentru profesori: ”Vor fi realitate”