Ce a înțeles Stoican după 0-4 la Botoșani: ”Nu avem nimic de pierdut”

Dinamo a pierdut un nou meci, al 5-lea la rând în Liga 1, fiind umilită la Botoșani, scor 0-4, un alt eșec în deplasare.

Fanii s-au săturat de păcăleli

Dacă pe teren au avut posesie suplimentară, ”câinii” au avut un singur șut pe poartă și în rest au luat gol după gol.

Suporterii s-au săturat de conducere, de antrenori, de jucători. Fotbaliștii încă nu realizează ce se întâmplă cu ei, cu Dinamo, aflată pe penultimul loc în clasament.

Antrenorul Flavius Stoican a avut același discurs, abracadrabant, de parcă nu s-ar fi terminat 4-0 pentru adversari.

”Jucăm, pasăm, ne creăm ocazii”

”Am încercat și noi să jucăm, nu am reușit indiferent cu câte vârfuri am încercat să jucăm, unul, doi sau chiar trei. Vreau să jucăm până la final, nu vreau să cedăm. Luăm cu ușurință gol sau când luăm sunt spectaculoase.

Nu avem nimic de pierdut, jucătorii trebuie să ridice capul din pământ. Poate se întoarce norocul și spre noi, că prea a fost doar contra. Nu trebuie să ne pierdem încrederea.

Nu pierde doar unul sau altul, când greșim, greșim cu toții, când ne bucurăm, ne vom bucura cu toții și vreau cât mai repede. Am jucători buni care vor demonstra. Jucăm, pasăm, ne creăm ocazii, dar la prima ocazie a adversarului primim gol.

Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă. Trebuie să începem să acumulăm puncte, să nu mai facem cadouri, să nu intrăm cu diferență foarte mare în play-out. Timpul nu este aliatul nostru, nu vreau să caut alibi”, a comentat Stoican.

Citește și

Carmen Tănase: ”În această politică, imaginea mi-ar fi făcută praf în două săptămâni”