--> -->

Ce a fost, a fost rău! ”Câinii” sunt deficitari pe un post-cheie

Dinamo continuă cursa pentru promovare, după o calificare cu mari emoții în play-off.

După ce-au sărbătorit accederea în play-off pe muzică de petrecere și manele, la un restaurant în Capitală, ”câinii” se pregătesc să ia cu asalt primele două locuri, pentru o promovare directă, sau măcar cele care asigură ”dubla” de baraj.

Eșecuri pe linie cu formațiile din play-off

Luni s-a stabilit țintarul play-off-ului, iar roș-albii trebuie să tragă tare. Mai ales că statistica la startul confruntării finale arată negativ pentru ”câini”. Eșecuri pe linie în sezonul regulat cu cele cinci echipe pe care le va reîntâlni în primăvară, indiferent că a jucat acasă sau în deplasare!

Iată rezultatele:

1-2 cu CSA Steaua (acasă)
0-1 cu Poli Iași (deplasare)
1-3 cu Oțelul Galați (acasă)
2-3 cu Unirea Dej (acasă)
1-2 cu Buzău (deplasare)!

Mercato în stand by la Diamo

În plus, „câinii” sunt încurcați și de interdicția la transferuri. Dinamo are nevoie ca de aer de un atacant.

Însă roș-albii nu sunt hotărâți definitiv dacă să achite restanțele pentru a debloca transferurile, în condițiile în care pot achiziționa doar jucători liberi de contract, care nu s-au mai antrenat de câteva luni sau care s-au pregătit individual în ultima perioadă.

”Tragerea la sorți e bună pentru Dinamo. Meciurile cu adversarii mai bine clasați sunt pe final. E bine pentru noi. Ne așteptăm să avem un număr mare de fani în play-off. Vrem să jucăm tot pe «Arcul de Triumf», dacă se poate. Meciul cu CSA Steaua încercăm să-l jucăm pe Arena Națională”, a declarat Vlad Iacob, administrator special Dinamo.

Echipele calificate în play-off-ul Ligii 2

CSA Steaua – 40p
Poli Iași – 40p
Oțelul Galați – 36p
Unirea Dej – 32p
Gloria Buzău – 31p
Dinamo – 31p

Citește și

Gigi Becali, distrus de durere. A plâns în hohote