S-a terminat campionatul eLiga 1. Cine a câștigat

În această vacanță forțată cauzată de pandemia de coronavirus, fotbalul din mediul virtual a luat locul sportului-rege. Roș-albii au organizat diverse partide prin care suporterii DDB au adunat bani importanți pentru a lua licența clubului. În această seară, s-a încheiat eLiga 1, competiție de FIFA20, organizată de LPF cu toate echipele din prima divizie.

Dinamo era pe locul 1 înaintea partidei decisive cu Hermannstadt, însă eșecul cu 2-0, coroborat cu o altă victorie a Voluntariului, a făcut ca echipa roș-albilor să încheie campionatul pe locul 3. Alexandru Rădulescu (21 de ani), jucătorul celor de la Hermannstadt, fost junior la FCSB, a câștigat eLiga 1.

Gamerul Alexandru Rădulescu a comentat rezultatul:

”A fost probabil unul dintre cele mai importante meciuri de când m-am apucat de FIFA, peste toate rezultatele mele, calificări la nivel mondial. Meciul ăsta va conta foarte mult pe viitor.

Am pregătit un joc mult mai așezat, nu m-am mai avântat. Știam că e un singur meci și că trebuie să câștig. Am ținut mingea. Era important ca el să nu aibă mingea”. Pentru Dinamo a jucat Antonio Crăcană, 18 ani, care a făcut partide foarte bune în acest sezon.

Citește și

Câți români au rămas fără un loc de muncă! Număr record în câteva zile

No Comments Yet

Comments are closed