--> -->

Ce a decis azi CNSL în cazul Irobiso

Dinamo a avut astăzi parte de o veste uriașă din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Gaz Metan fără 8 puncte!

Astfel, ardelenilor le-au fost luat 8 puncte! Și nu 6, așa cum se anticipa inițial. Astfel, 6 puncte au fost luate din cauza datoriilor către Mihai Teja, alte două pentru datoriile la Ioan Mărginean.

Astfel, Gaz Metan e o poziție mai jos decât Dinamo, care a trecut pe loc de baraj, cu 2 puncte mai mult decât Mediașul!

Oricum, zilele viitoare, forul federal ar mai putea lua alte 4 puncte sibienilor pentru alte datorii. Iar sancțiunile pot continua!

Încă o amânare, a doua

Totuși, tot astăzi, roș-albii au fost înștiințați că s-a amânat cu o săptămână soluționarea cazului lui Christian Irobiso, atacantul nigerian care vrea să devină liber de contract și să semneze cu gruparea din Ștefan cel Mare!

”IROBISO OKECHUKWU CHRISTIAN vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 02.03.2022.

CHAMED NASSER vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 02.03.2022”, este înștiințarea celor de la CNSL pe site-ul oficial al LPF.

Poate din play-out

Așa cum au transmis și oficialii ”câinilor”, până când nu va deveni liber de contract, Irobiso nu se va antrena cu lotul roș-albilor. El ar putea fi luat în calcul abia din play-out, în cazul în care va semna și actele cu Dinamo.

Există un acord de principiu, dar până nu sunt parafate documentele, roș-albii evită să discute prea mult de Irobiso.

Așa cum au transmis conducătorii bucureștenilor, Irobiso ar fi ultima mutare din mercato. ”Nu mai discutăm cu nimeni”, au precizat ei.

Citește și

Trump despre Putin: ”Cu mine, nu ar fi fost”