--> -->

Ce a consumat Dorian Popa când a fost prins drogat la volan. Reacția Europol

Raportul toxicologic realizat la INML a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, în cazul lui Dorian Popa, a anunţat Sindicatul Europol.

Tot pe linia ironiei: ”Nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”

”Azi a fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro.

S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

Cântăreţul şi influencerul Dorian Popa a fost oprit în trafic, în urmă cu o săptămână, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

Alte detalii oficiale

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, anunţa, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, întrucât testarea nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

”În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a mai transmis sursa citată.

Citește și

Delia Matache și soțul ei, surprinși de un cutremur puternic, în Nepal! Sunt zeci de răniți