--> -->

Ce a cerut Rednic să revină în Liga 1: și fiica implicată

Aflată pe ultimul loc în Liga 1 cu numai trei puncte în 10 partide, nicio victorie și cele mai multe goluri încasate, 18, Chindia tocmai s-a despărțit de Adrian Mihalcea.

Antrenorul a anunțat că renunță după eșecul din deplasare cu U Cluj, iar șefii dâmbovițeni s-au lansat deja în căutarea unui înlocuitor.

Rednic: ”S-au mai pierdut niște meciuri”

Primul pe lista tehnicienilor vizați a fost Mircea Rednic. Într-o declarație pentru ProSport, el a recunoscut intențiile ultimei clasate din prima divizie.

”Am avut o discuție cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Superliga. Nu mă mai grăbesc să iau o decizie, pentru că am şi două propuneri din străinătate.

M-a deranjat puțin că discuțiile le-am purtat acum două săptămâni şi s-a întârziat, s-au mai pierdut nişte meciuri. Probabil, însă, că o fi fost hotărârea corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere”, a declarat Rednic.

Paraschiv îl susține pe Lincar

Rednic ar fi solicitat două chestiuni importante la tratative: salariu nu mai mic de 12.000 de euro pe lună și fiica sa, Luana, să se ocupe de transferuri. Părțile n-au ajuns însă la un acord, astfel încât, potrivit GSP, noul favorit ar fi devenit Eric Lincar, recent plecat de la U Cluj.

Acesta ar fi propunerea lui Sorin Paraschiv, instalat ca director sportiv în urmă cu circa două luni, mutare operată pe filiere politice, la fel cum se întâmplase și la numirea lui Mihalcea.

Variantele de avarie: Țermure, N. Croitoru sau C. Pană

De asemenea, pe lista de lucru a dâmbovițenilor se mai află încă trei nume a căror principală calitate ar fi faptul că sunt ieftini. Unul dintre ei e Cristi Țărmure, fostul secund al lui Reghecampf și al lui Toni Petrea, ex-component al ”Micului Ajax”, trupa Târgoviștei care încânta fotbalul românesc în L1 în anii ‘90.

Ceilalți doi aflați în vizor sunt Nicu Croitoru, șeful centrului de copii și juniori, și Costel Pană, care a mai pregătit Chindia în sezonul 2010-2011 în L3.

”Cel târziu mâine vom anunța noul antrenor. Deocamdată suntem în discuții, nu avem ce să comentăm”, a explicat președintele Marcel Ghergu.

Citește și

Lovitură pentru șoferii din România. Ce se va întâmpla după expirarea compensării de 50 de bani