Ce-a ajuns Dinamo: ori ”câine”, ori ”Survivor România”!

Dinamo are amical mâine seară, de la ora 18:00, cu Farul Constanța, la Ovidiu, partidă ce va fi și pe Pro X. Apoi, vinerea viitoare, este prima etapă din 2022, în Trivale, cu FC Argeș.

Din informațiile Fanatik, Alin Buleică, unul dintre jucătorii aflați în probe la Dinamo, a făcut deplasarea la Constanța și va fi testat de Flavius Stoican în meciul cu elevii lui Gică Hagi.

Surpriza vine din faptul că fotbalistul de bandă dreaptă are de ales între a fi ”câine roșu” și a deveni unul dintre concurenții unui show de succes în România!

Alin Buleică este un jucător în vârstă de 30 de ani, cu o mare experiență la nivelul primei ligi, care a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna sau FC Argeș.

Conform sursei citate, Alin Buleică s-ar afla și pe lista pentru show-ul Survivor România, transmis începând din acest an de Pro TV și care va începe pe data de 16 ianuarie.

Planul B: în Dominicană!

Buleică ar putea fi “convocat” de Pro TV în Republica Dominicană dacă nu confirmă la Dinamo!

Fotbalistul le-ar fi transmis unor apropiați că este rezervă a “Faimoșilor” în show-ul TV și în perioada următoare ar putea fi “convocat” în Republica Dominicană, locul de desfășurare al concursului. Rezervele intră în scenă în momentul în care unul dintre concurenți suferă o accidentare sau nu mai poate continua competiția din varii motive.

Este o modă pentru Survivor să participe fotbaliști sau foști fotbaliști. La această ediție participă Robert Niță, “coșmarul” dinamoviștilor de la celebrul meci cu Foresta din 2001. În edițiile precedente au participat jucători precum Sebastian Chitoșcă, Mihai Onicaș sau Ștefan Ciuculescu.

Ultima dată a fost elevul lui Stoican

Ultima dată, Alin Buleică a evoluat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul a încheiat contractul cu echipa gorjeană în noiembrie, ultima apariție într-un meci oficial fiind pe 23 octombrie 2021 într-un meci Poli Iași – Viitorul Pandurii 1-3.

Dacă Alin Buleică va confirma așteptările lui Flavius Stoican și antrenorul va propune legitimarea fotbalistului la Dinamo, cel mai probabil Buleică va renunța, cel puțin pentru moment, la posibila colaborare cu cei de la Pro TV pentru Survivor.

Citește și

Multă vorbărie și ridicări din umeri: Sorin Cîmpeanu și Alexandru Rafila despre noile reguli din școli