Ce-a ajuns bad boy Gabi Tamaș să facă acasă! Îi calcă pe urme lui Alex Chipciu

Pandemia de coronavirus ne ține în case, de astăzi există și ordonanță militară pusă în aplicare pe teritoriul țării. Nici fotbaliștii nu fac excepție, cu toată că tânjesc după momentele când aveau posibilitatea de a se antrena în aer liber.

Și stând acasă mai pun și ei mâna la treburile casei. Vă aduceți aminte că scriam aici despre Alex Chipciu, fotbalistul lui CFR Cluj, care povestea că se relaxează punând aspiratorul prin apartament. O mână de ajutor pentru soția sa, care i-a dăruit patru fete superbe. Astăzi, Gabi Tamaș, în prezent la Astra, s-a lăudat în social media cu o fotografie în care apare punând perdeaua pentru soție, în apartamentul familiei de la Brașov.

Fostul internațional are și un nou look în carantină, obligat și de o întâmplare nefericită în familie: și-a lăsat barba să crească după ce tatăl său a murit zilele trecute. Că tot e la modă, Gabi a lansat și un challenge pentru prietenii săi, să expună diverse ipostaze cu ei ajutând prin casă! Oricum, fotografia lui Tamaș aranjând perdeaua a impresionat-o pe Adelina Pestrițu, care i-a scris un mesaj: ”Succes! Viitorul este strălucit”. Nici fotbalistul n-a rămas dator, transmițându-i Adelinei, prietenă de familie: ”Pune-l la treabă și pe Virgil (n.red soțul ei), că nu se știe ce facem după carantină!”.

Citește și

Ce-i cer jucătorii lui Negoiță. Și teama pentru ce va fi după coronavirusNo Comments Yet

Comments are closed