Wave Resort

Ce a acuzat Dan Petrescu după meci. Plus probleme interne

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după eșecul cu U Craiova (2-3), dar și anumite probleme interne. Au existat discuții vizavi de anumite nemulțumiri ale unor jucători vizavi de plata restanțelor. Ceea ce e clar este că oltenii s-au apropiat la un punct de CFR, cu 5 etape înainte de final.

”A fost prima mea înfrângere în 37 de meciuri acasă, la CFR Cluj. Nu e chiar atât de grav, eu zic că un egal ar fi fost meritat. Eu zic că ar fi trebuit să avem un penalty, la Costache, dacă era VAR, atunci ne-ar fi dat. Eu cred că a fost ofsaid la golul lor secund.

Avem și probleme interne, sunt și fotbaliști care nu pot juca din cauza regulii U21. Mai sunt și altele, am avut o săptămână agitată, nu vreau să vorbesc mai multe. Nu ne-au dat trei goluri Celtic, Lazio sau alte superechipe, la noi acasă. Asta e, mergem înainte, eu am zis de multă vreme că jucăm până la ultima etapă. În momentul de față, Craiova e favorită!

Nu vorbesc de bani, vă rog, chiar nu vreau să discut despre problemele de la echipă. Dacă Arlauskis nu ar continua până la finalul campionatului, va fi extrem de greu în ultimele 5 meciuri. Foarte greu! Pe mine mă termină regula asta cu Under 21. Aș băga portar, dar e prea crud, totuși, la nivelul acesta. A jucat un singur meci în Liga 1.

Din păcate, avem o problemă: atacanții noștri nu mai marchează goluri! O fac alții, Deac, Păun sau Vinicius. Nu va fi o săptămână ușoară pentru noi, dar toată lumea ar trebui să fie unită la club”, a spus Petrescu după eșec.

Citește și

Nelu Tătaru le atrage atenția turiștilor: ”Vom vedea ceva în următoarele 2-3 zile”. Ce măsuri preconizează