Wave Resort

Caz special, vrea să continue cu Dinamo: ”Discutăm”

Mai sunt și jucători care iau în calcul să continue la formația din Ștefan cel Mare. Jonathan Morsay, 23 de ani, a marcat două goluri consecutive ce au contribuit la tot atâtea victorii pe final de play-out, suedezul schimbându-le în bine opiniile fanilor care l-au apostrofat după primele evoluții.

Roș-albii vor să extindă împrumutul nordicului încă un sezon, au demarat discuțiile cu Chievo Verona, iar fotbalistul ar fi de acord să revină la București, susține GSP.RO. Un cuvânt important urmează să aibă noul antrenor al echipei ce a terminat pe locul 8 în Serie B, în ultima ediție. Italiano-brazilianul Cesar a fost angajat după plecarea lui Morsay, dacă el își dă acordul că Morsay nu va intra în planurile sale de viitor, Jonathan revine în tricoul alb-roșu.

“Da, Morsay rămâne în atenția noastră, discutăm. S-a schimbat antrenorul acolo, să vedem ce vrea și Chievo. Da, Jonathan și-ar dori să aibă continuitate cu Dinamo”, a precizat Mario Nicolae, managerul sportiv al “câinilor”, pentru sursa citată. În ediția precedentă, fotbalistul a avut o leafă de 6.000 de euro/lună, bani încasați de la români, restul salariului său fiind suportat de către Chievo Verona.

Citește și

Răzvan Marin ar putea ajunge la un clasic al Europei. O singură problemă, cât cere Cagliari