--> -->

Cauza decăderii lui Torje: ”Îl știu bine”. Pe cine nu se bazează Dinamo la Botoșani

Dinamo se pregătește de partida cu Botoșani, luni seară, după două meciuri fără niciun punct în startul lui 2022, 1-2 cu FC Argeș și 0-3 cu FCSB.

Flavius Stoican speră să se bazeze mai mult pe Gabi Torje, un fotbalist foarte bun în câteva meciuri în toamnă, care s-a dovedit un real lider pentru echipă, dar care acum trece prin momente dificile din punct de vedere personal, lucru ce influențează și prestația lui pe gazon.

Trei probleme de lot

Cornel Dinu l-a comparat cu un ”burger” după eșecul din derby.

”Toată atenția e spre meciul de la Botoșani, chiar dacă avem dificultăți, Torje incert, Răuță și Matei suspendați, cei care intră vrem să facă o partidă mare.

Ei (n.red adversarii) nici nu concep să nu câștige. Au câștigat un punct la CFR, moralul e la cote maxime, dar mie îmi dă speranță atmosfera din cadrul lotului.

Jucătorii sunt conștienți că tot ce s-a întâmplat, meciurile cu FCSB și Argeș, a trecut, moralul lor este normal, își doresc să reușim o partidă bună împotriva celor de la Botoșani.

”În familie”

Eu pe Gabi Torje îl știu bine, nu trece printr-o perioadă bună, are probleme în familie, îl apasă, are și o problemă la picior, lucrul cel mai important și îngrijorător, are o problema de familie.

Nimic nu este decisiv, dar va fi o săptămână care poate să ne dea încredere, indiferent de vorbe și ce facem la antrenamente, mental și tactic, atâta timp cât pe teren lucrurile nu sunt transpuse, încrederea dispare. Dar important că la fiecare meci în parte e să dăm maxim”, a spus Stoican la conferința de presă de azi.

Citește și

Avram Iancu, primul român care obține titlul mondial pentru performanţă în ape deschise