--> -->

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani: „Ne-a manipulat”

Catinca Roman a vorbit despre relația complicată pe care o are cu Petre Roman, tatăl ei vitreg, în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

A dezvăluit că nu mai ține legătura de nouă ani cu fostul premier, nu au mai vorbit de la nunta surorii ei, Oana Roman. Catinca Roman e fiica Mioarei Roman, care acum e internată într-un azil, și a lui Iosif Zilahy, care a murit anul trecut.

Părinții ei s-au despărțit, iar ea a crescut alături de mama ei și de Petre Roman, cu care nu are deloc o relație bună.

Catinca Roman: „M-am simțit în afara familiei, că nu eram fiica lui Petre Roman”

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, ea a povestit cum a fost copilăria ei. „Am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei, că nu eram fiica lui Petre Roman.

A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”, a declarat Catinca Roman în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată” de la Metropola TV.

Ce a enervat-o

Totodată, ea a dezvăluit că e foarte supărată pe Petre Roman pentru modul în care a părăsit-o pe Mioara Roman.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul” A fost un șoc pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul.

Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus Catinca Roman.

Citește și

Cât mai durează canicula. Prognoza pentru următoarele două săptămâni