Câți bani mai are Dinamo: ”Sumele sunt disponibile”

Dinamo este într-o perioada extrem de importantă, în care s-au făcut pași concreți pentru realizarea deja celebrului ”haircut”. Aspectul financiar al grupării este la fel de important, vital, pentru club, la fel ca și cel sportiv.

Administratorul judiciar al formației SC Dinamo 1948 SA, RTZ & Partners SPRL, a depus miercuri, 21 septembrie, planul de reorganizare modificat către Tribunalul București. Pasul următor pentru aprobarea noului plan îl reprezintă Adunarea Generală a Creditorilor.

Aceasta se va întruni pe 14 octombrie, începând cu ora 09.00, la sediul RTZ.

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația financiară a clubului Dinamo.

”Am ținut echipa pe linia de plutire”

”Noi cumva am reușit să menținem echipa pe linia de plutire, s-a semnat un contract cu un nou sponsor tehnic, s-au mai încasat bani pentru Sorescu. Salariile sunt la zi, și la echipă, și la personalul administrativ. Mai sunt sume de bani disponibile, dar ele se vor termina la un moment dat.

Apariția unui investitor cât mai repede ar fi binevenită. (n..r Până când ar mai rezista Dinamo în condițiile actuale) Primăvara anului viitor, dar urmează să vedem. Când va trebui să începem plata datoriilor din planul de reorganizare, dacă nu vom avea un investitor, va fi foarte greu”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

”Obligați de instanță să-i plătim”

”Nu i-am plătit nimic lui Bonetti deocamdată. Doar am fost obligați de instanță să o facem. Există o procedură, noi am depus un raport la judecătorul sindic, iar acest raport a fost contestat de PCH, în calitatea sa de creditor. Noi trebuie să respectăm legea, dincolo de ce credem despre o situație sau alta. Dacă mă întrebați personal, Bonetti ar fi trebuit să aducă bani de acasă, nu să-i dea Dinamo lui.

Pentru munca prestată și-a luat banii până la ultimul leu. Mai departe, vorbim despre salarii pentru munca pe care n-a prestat-o. Și nu e corect să-i primească, dar probabil îi va primi dacă asta spune judecătorul. Asta e situația”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

Citește și

Cine îi plătește Biancăi Drăgușanu facturile la energie electrică și la gaz: „Oricât”