--> -->

Câte bilete s-au vândut pentru ”Arcul de Triumf”

Dinamo se pregătește de meciul cu Sepsi de pe ”Arcul de Triumf”, primul meci disputat de o echipă de club pe stadionul din București. Partida este marți seara.

De unde puteți lua bilete

Roș-albii mizează pe cel puțin 5.000 de bilete vândute la acest duel de orgoliu.

Până acum, s-au vândut aproximativ 3.000 de bilete. Restul vor fi disponibile luni și marți și la casele de bilete ale stadionului Arcul de Triumf.

Ele pot fi cumpărate online și deja și-au anunțat prezența suporteri din toată Europa, dar și din provincie, pentru a fi alături de Dinamo.

Trei sectoare din PCH sunt aproape sold-out, probabil în următoarele ore nu vor mai fi disponibile bilete în acea zonă. În sectoarele centrale de la T1 și T2 ritmul de vânzare al biletelor este excelent, astfel că vom avea parte de o super atmosferă marți seară, dacă sunteți din București, ar fi și păcat să nu ajungeți la eveniment.

Luni 16:00 – 20:00
Marți (ziua meciului): 16:00 – 22:00. Biletele pot fi cumpărate online de pe site-ul bilete.ro

https://www.bilete.ro/dinamo-1948-bucuresti-sepsi-osk-sf-gheorghe-cupa-romaniei/

Abonații pot intra în baza abonamentelor în sectoarele alocate.

Ce spune conducerea

”Pentru a putea evolua acolo avem nevoie de cel puțin 4.500 de bilete vândute, costurile de închiriere, dar nu numai, toate costurile aferente organizării unui meci se ridică undeva la 200.000 de lei, doar închirierea și operarea e undeva în jurul sumei de 18 000 de euro fără TVA, jumătate din sumă este reprezentată de operare, sunt costuri importante cu paza, cu ambulanța, cu baremul de arbitraj, mai sunt alte mici costuri, sunt costuri specifice meciurilor.

Dar costurile importante și semnificative pentru organizarea unui meci pe Arcul de Triumf sunt închirierea, operarea și firma de pază. Firma de pază este un cost important mai ales de când codul fiscal este schimbat, nu mai există diferența între salariile pe full time și part-time. Erau obișnuiți să aibă angajați part time, acum au angajați full time, sunt oameni care migrează de la o firma la altă pentru evenimente, dar această schimbare la nivel de fiscalitate a generat costuri suplimentare pentru club.

Există o HG prin care o parte din stadion, cea care ne interesează, va trece la CSN Arcul de Triumf la FRR și va trebuie să reiau discuțiile cu cei de acolo, să vedem în urma aceste HG sub ce formă ne pun stadionul, care sunt costurile, care ar fi posibilitățile.

Avem o șansă bună, am văzut multe comentarii neplăcute la adresa domnului Petrache, le transmit fanilor că Petrache este dinamovist și a fost deschis la discuțiile cu privire la închirierea arenei. De când am preluat mandatul la Dinamo, el nu avea o variantă de a ne pune la dipoziție arena arcul de triumf. El evolua acolo în baza unui protocol.”, a explicat Vlad Iacob la Radio Dinamo1948.

Citește și

MAE respinge declarațiile lui Putin despre faptul că România ar avea pretenții teritoriale față de Kiev