Cătălin Țîră nu a jucat în ultimele două amicale: ”Sperăm”

Cătălin Țîră, 28 de ani, nu a fost în lot în ultimele două meciuri de pregătire ale ”câinilor”, eșecul cu Unirea Slobozia (0-2) și remiza albă cu Farul II.

Prima variantă la titularizare?

Atacantul a marcat o triplă cu CS Blejoi (5-0) și a devenit, în acest moment, principala soluție pentru a prinde primul 11 în startul sezonului de primăvară. Campionatul în Liga 2 se reia din 25 februarie, mai sunt trei etape de disputat în sezonul regulat.

Atacantul dinamovist spune că are mici probleme la aductori. În ediția de toamnă, nu a reușit niciun gol în cele 6 meciuri pe care le-a bifat în tricoul ”câinilor”. Nu a fost în niciun meci integralist.

”Situația nu e tocmai roz”

”Am avut o mică accidentare la adductori. Am lipsit câteva zile. La Dinamo situația nu e tocmai roz. Noi ne facem treaba pe teren. Sperăm să fie bine.

Atmosfera e una bună, suntem concentrați pe ce avem de făcut. Situația financiară nu este tocmai bună, avem restanțe, sperăm să se rezolve. Pe 15 februarie o să facem două luni de restanțe salariale. După episodul acela cu greva au intrat bani, a intrat un salariu, s-au liniștit apele. Nici noi nu știm dacă o să jucăm cu ei (n.r. – Unirea Constanța), au probleme cu lotul.

Avem meci greu cu Șelimbăr, apoi cu Timișoara și sperăm să intrăm în play-off”, a spus Cătălin Țîră, la Liga Digi Sport.

Citește și

Povestea celei mai tulburătoare imagini din Turcia: ”Fă-i o poză copilului meu”