--> -->

Cătălin Țîră a avut o șansă și n-a ratat-o: ”Așteptam mai multă încredere”

Cătălin Țîră, 27 de ani, a fost una dintre puținele surprize plăcute ale dinamoviștilor în această seară în partida pierdută, din nou, în prelungiri, de această dată cu FC Argeș, din optimile Cupei României.

Lăudat de Rednic, în mod special

Intrat imediat după pauză în echipa ”câinilor”, atacantul a fructificat șansa pe care i-a oferit-o Mircea Rednic. A dat gol în minutul 49, iar la final antrenorul l-a apreciat public, în declarațiile de la final. ”Bravo, Țîră, așa trebuie!”, a exclamat tehnicianul.

”Evoluția lui din acest joc poate fi apreciată. Dar e mult prea mult să spui că ai găsit omul de gol după o repriză. Acum, rămâne ca el să confirme!”, a declarat și Leo Grozavu, fostul antrenor al lui Sepsi, la LookSport.

”Îi mulțumesc domnului Rednic”

Fotbalistul în cauză a vorbit cumpătat după eșec.

”Am făcut o repriză bună, am dominat, am avut ocazii. Au făcut și ei un meci bun. Trebuie să fim atenți ca să nu mai facem greșeli în apărare și să câștigăm.

A fost puțin neplăcut pentru mine la început, mă așteptam să am mai multă încredere din partea dânsului. Îi mulțumesc domnului Rednic că m-a reprimit în lot, că m-a băgat în echipă. Nu m-am făcut de râs și am marcat.

Concurența este bună. La domnul Rednic o să joace cine dă randament. Eu sunt pregătit, sunt gata să îmi ajut echipa și o să fac treaba cât mai bine când vrea domnul Rednic să mă bage.

Fanii lui Dinamo sunt cei mai frumoși pentru mine și ne-ar fi ajutat foarte mult dacă erau lângă noi”, a spus Cătălin Țîră la finalul meciului.

Citește și

Toamna la Sălciua e de poveste