Cătălin Moroșanu, dezamăgit de tăticul călăreț după ce și-a vândut cas: ”A cheltuit toţi banii”

Cătălin Moroșanu este dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț, căruia i-a cumpărat o casă din donații, iar el a vândut-o la scurt timp după aceea.

Luptătorul a mărturisit în cadrul unui interviu că a fost sunat de tânăr, însă nu mai vrea să-l ajute cu nimic acum! Cât timp Cătălin Moroșanu se afla la ”Survivor”, Sergiu, tăticul călăreț, pentru care luptătorul a strâns bani să-l scoată din sărăcie a vândut casa pe care i-o cumpărase din donații.

Oamenii au pus mână de la mână și s-au adunat 43.000 de euro pentru tânărul care a pornit călare pe cal să meargă la maternitatea unde tocmai născuse soția sa, în startul pandemiei de coronavirus. Gestul tânărului a impresionat o țară întreagă la momentul respectiv. După ce a fost ajutat, Sergiu a refuzat să muncească și a vândut și casa pe care a primit-o din banii de donații.

Cum și-a irosit o șansă în viață

Cătălin Moroșanu este dezamăgit de tăticul călăreț și a povestit că a încercat să-l ajute și cu loc de muncă, însă el a refuzat. ”L-am ajutat. Toți românii l-au ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. Românul e un om cu suflet extraordinar.

În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro într-o zonă metropolitană, mobilată. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. I-am lăsat și 6.000 de euro în cont. I-am zis că are o șansă să o pornească de la zero. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez la o clinică stomatologică. Soția mea e manager acolo.

L-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui și atunci a fost prima dată când a scârțâit treaba. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. El e copil… are 20 și ceva de ani. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia. S-a dus că acolo stă mama, tata. Am fost dezamăgit”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu, potrivit as.ro.

Tertipul lui Sergiu

Tăticul călăreț l-a sunat pe Cătălin Moroșanu Sergiu l-a sunat pe luptător cu dorința ca acesta să-i semneze actul ca să poată vinde casa. Cătălin Moroșanu nu a vrut să facă acest lucru, pentru că conform contractului acesta nu avea voie de vândă locuința timp de 5 ani. Chiar dacă sportivul a refuzat să facă acest lucru, tăticul călăreț a găsit o modalitate de a vinde imobilul.

”M-a sunat că vrea să vândă casa, avea nevoie de semnătura mea. Cinci ani nu avea voie să vândă fără semnătura mea, dar a găsit un tertip. Cred ca închiriat-o pe 5 ani de zile. Nu mai vreau să mai aud de chestia asta”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și

Dacian Cioloș despre spiralele MISA: ”Am fost, la mare. Învățam diverse posturi și teme de meditație”