--> -->

Cătălin Moroșanu despre porecla ”Moartea din Carpați”: ”El mi-a zis așa”

Cătălin Moroșanu a fost invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Sportivul a fost supus tirului de întrebări menite să facă lumină asupra multor aspecte din viața profesională și personală a acestuia.

Cine este el

Supranumit ”Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu este cel mai îndrăgit luptător din România. S-a remarcat prin stilul său exploziv și prin intrările grandioase în ringul de luptă, pe ritmuri de haka. Este un răsfățat al emisiunilor de televiziune și își folosește cu abilitate charisma pentru a promova sportul.

De 10 ani este prezent și pe ringul politicii, obținând pe listele PDL și apoi PNL, trei mandate consecutive de consilier județean. În prezent, deține propria Academie de lupte și organizează Gala Dinamite Fighting Show. În plan personal, Cătălin Moroșanu este căsătorit și are doi copii.

”Nu mi-a plăcut la început”

Întrebat de Denise Rifai cine i-a pus celebra poreclă, Cătălin Moroșanu a explicat că Radu Pietreanu, fondatorul grupului de umor ”Vacanța Mare”, a avut ideea. La început nu i-a plăcut porecla, dar treptat, după ce a început să reprezinte România în competițiile internaționale de kickboxing, a început să îi placă.

”Moartea din Carpați a fost pusă de prietenul meu, Radu Pietreanu. Într-adevăr, nu mi-a plăcut la început. Îmi era rușine. Bine, aveam și o față de Moartea din Carpați, să ne înțelegem. Eu îmi asum cum arăt. Încet-încet, pe măsură ce am început să reprezint România, am realizat că și munții Carpați reprezintă toată România și pe toți românii care sunt pe tot globul pământesc.

Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public. Contează mult să ai o poveste, și în orice poveste de succes trebuie să ai ceva ieșit din comun. Iată că am ajuns aici, la ”40 de întrebări”, Cătălin Moroșanu”, a răspuns Moroșanu.

Citește și

Răducioiu pe picior de plecare. Ce-l supără