Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania: foto, cu lovituri la față!

Fugarul Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Română.

Detaliile prinderii

În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, au transmis oficialii.

Conform Stiripesurse.ro, Cherecheș ar fi încercat să riposteze, atunci când a fost depistat de către polițiști, de aici și loviturile la față care se observă în fotografia ”oficială”, emisă de organele de ordine.

Cum a fugit

Instanța competentă a emis pe numele lui Cherecheș un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea lui Cătălin Cherecheș în țară.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ieșit din țară folosind o altă identitate prin punctul de trecere a frontierei Petea, a anunțat sâmbătă Poliția de frontieră. Acesta a fost dat în urmărire după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru luare de mită.

Citește și

Se dau în primire! ”CTP s-a autodenunțat, l-a consiliat!”