--> -->

Cătălin Carp are ofertă să părăsească Dinamo: afacerea aproape de a se perfecta

Dinamo a avut interdicție la transferuri toată vara, reușind să perfecteze câteva mutări în ultimele zile de mercato, apoi să aduc o echipă întreagă de fotbaliști care au fost nepregătiți fizic.

Printre puținii jucători care au lăsat o impresie pozitivă, Cătălin Carp, ex-campion cu Dinamo, se pregătește să părăsească echipa din Ștefan cel Mare.

Mai ales că, inițial, a refuzat ”haita” la începutul lui septembrie, acceptând să vină în noiembrie, doar pentru a reintra în circuit.

Tratative avansate cu Steaua Roșie Belgrad

Cătălin Carp (28 de ani), care poate evolua ca mijlocaș defensiv sau fundaș central, ar putea părăsi echipa în luna ianuarie.

Steaua Roșie Belgrad este interesată de achiziționarea lui Carp, deși acesta abia s-a transferat la formația ”câinilor roșii”, pentru care a jucat patru meciuri în campionat și a înscris un gol, cu Chindia.

Moldfootball.com a informat că agentul fotbalistului a confirmat interesul fostei câștigătoare a CCE și că deja au fost demarate negocierile. Carp a mai evoluat la CFR Cluj, FCSB și Viitorul Constanța, după ce își făcuse junioratul la granzii Ucrainei, Șahtior Donețk și Dinamo Kiev.

S-a pus pe picioare

Steaua Roșie Belgrad, posibila destinație a moldoveanului, este pe locul al doilea în campionatul Serbiei, după marea rivală Partizan, și a evoluat în acest sezon în grupele Europa League.

Va fi foarte greu ca Dinamo să-l poată reține pe Carp, în condițiile în care a acceptat un salariu modic doar să poată pleca oricând va avea o oportunitate mai bună, în pauza competițională.

Cătălin a ratat o bună perioadă din cauza unor probleme medicale cauzate de lipsa pregătirii centralizate în vară.

Citește și

Unde petrece Gigi Becali noaptea de Revelion: ”Îmi place muzica îngerilor”