--> -->

Cătălin Botezatu la 55 de ani: ”Meniu special. Zic ”Opa””

Cătălin Botezatu, 55 de ani, însă se menține într-o formă de invidiat, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Designerul a fost operat de cancer și are 5 stenturi montate la inimă.

”Nu mai mănânc tot felul de animale”

El a dezvăluit ce face pentru a arăta impecabil. ”Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc ca un animal tot felul de animale.

Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia, așa de gust.

Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit Bote pentru Click!

Cât a slăbit

”Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic: Opa. Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Citește și

Daniela Gyorfi: ”Sper să nu-mi calce pe urme. Ea învață coreeană”