--> -->

Cătălin Botezatu întrebat dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu: ”Eram unul dintre preferații doamnei”

Cătălin Botezatu, 54 de ani, a fost un fotomodel de succes înainte de a deveni un designer celebru și a avea propria sa afacere.

În plus, datorită frumuseții sale, a atras privirile nu doar multor femei extraordinare sau de succes, ci și a Elenei Ceaușescu, soția fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fosta ”tovarașă”, prima doamnă a Epocii de Aur, el fiind manechinul preferat al Elenei Ceaușescu.

”Ai fost amantul Elenei Ceaușescu?”, a fost chestionat designerul de către Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D. ”Toate prezentările erau private, la ele participau toți colegii, toate colegele mele. Da, eram unul dintre preferații doamnei Elena Ceaușescu, îi ofeream flori. Lasă-mă să nu-ți răspund la întrebare! Ți-am explicat doar niște lucruri. Răspunsul poate să fie și ”nu” și-mi place să-l spun eu. Altă întrebare?”, a replicat Cătălin Botezatu.

”De ce erai atât de privilegiat?”, a continuat Denise Rifai. ”A fost un concurs de împrejurări de a fi preferat sau nu de doamna Elena Ceaușescu. Eu nu cred că sunt un bărbat frumos, ci unul șarmant, special, care are multe de oferit, oricui. Fie și unui cap încoronat”, a mai replicat vedeta.

”Aveam mașinile unor firme celebre, pe care doar Gică Hagi le mai avea, din ceea ce știam, apoi mergeam la fel de fel de petreceri extravagante cu oameni foarte grei. Restul sunt cancanuri”, a reacționat designerul, cu privire la perioada dinaintea Revoluției din 1989.

Citește și

Tudor Chirilă despre Klaus Iohannis: ”Va lăsa educația așa cum a găsit-o, imagine precum cea de Robocop”