Cătălin Botezatu despre orientarea sa sexuală: ”De ce să mă justific?! Chiar mă ridic și plec”

Cătălin Botezatu, 54 de ani, a dezbătut diverse subiecte sensibile din viața și din cariera sa în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Designerul a fost chestionat cu privire la orientarea sa sexuală, mai ales că a fost în centrul unor subiecte picante vizavi de aceste detalii.

Încă din 2009, de când a avut o relație cu Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu a fost acuzat că a folosit acea poveste ca paravan pentru a-și ascunde o presupuse aventuri cu diverși bărbați. ”1. Nu sunt homosexual, 2. Nu aveam ce imagine să-mi spăl, fiindcă imaginea mea este una OK, asumată. Relația mea cu ea a început undeva la Kitzbuhel, în Austria, și a decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte. Dacă vreau să folosesc un paravan, îl folosesc fără să mă tem de cineva. Nu trebuie să dau socoteală decât lui Dumnezeu, îmi asum tot ceea ce fac”, a replicat designerul.

Despre subiectul opțiunilor sale sexuale, s-a vorbit foarte mult despre Cătălin Botezatu. Denise Rifai l-a chestionat, frontal: ”Ești bisexual?”. ”Chiar mă ridic și plec! Nu! Te-ai speriat?! Asta e o tâmpenie. De ce ar trebui să mă justific?! Nu e cazul meu. Este o ipocrizie, sunt foarte mulți bărbați care nu-și asum asta, nu avem o societate pregătită de așa ceva. Nu am cum să mă justific în fața unor prostii, oamenii sunt limitați.

Am foarte mulți prieteni bisexuali sau gay pe care îi respect, care sunt importanți pentru societatea în care trăiesc, care nu deranjează societatea”, a răspuns Cătălin Botezatu.

Citește și

Cât câștigă Emma Răducanu după victoria istorică de la US Open