--> -->

Cătălin Botezatu despre mușchii lui Klaus Iohannis: ”E bine de tot”, Cu cine l-a comparat

Procesul de vaccinare a evidențiat și forma fizică, sau lipsa ei, a unor lideri politici, din țară și din străinătate. Președintele Klaus Iohannis și-a umflat mușchii în momentul în care a primit vaccinul săptămâna trecută.

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre această situație. Nu doar Iohannis a ieșit în evidență, ci și alți lideri europeni. Aceștia au fost analizați de creatorul de modă.

În viziunea lui Botezatu, în ultimul act pentru titlul de ”cel mai bine bărbat” au intrat președintele Klaus Iohannis și premierul Greciei Kyriakos Mitsotakis.

La nicio săptămână de când Klaus Iohannis și-a dezvelit în public ”brandul” pentru a primi vaccinul contra SARS-CoV-2, în România continuă să curgă comentarii și analize despre forma fizică a șefului de stat.

Kyriakos Mitsotakis – Premierul Greciei

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a făcut o paralelă între Iohannis și liderul Guvernului de la Atena, Kyriakos Mitsotakis. ”Președintele este bine, bine de tot credeți-mă” Se vede că acolo este lucrat mult. Domnul președinte stă foarte bine, se vede că se întreține făcând sport. Stă destul de bine și premierul elen, dar nu se compară cu domnul Klaus Iohannis.

În schimb ceea ce am apreciat la primul ministru al Greciei este simplitatea. Când și-a dezgolit bustul a lăsat să se vadă acea cruciuliță atârnată, simplă pe un șnur. Nu lanț de aur, nu alte bijuterii, foarte modest, lucru care mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Cătălin Botezatu, potrivit Știripesurse.

Klaus Iohannis s-a vaccinat vinerea trecută. Acesta a venit la imunizare îmbrăcat într-un tricou. Ulterior, imaginile cu liderul de la Cotroceni au prilejuit un festival de glume pe net despre forma fizică în care se află președintele.

Citește și

Negoiță, investiție uriașă, de milioane de euro! Mai bogat decât Badea și Borcea