--> -->

Cătălin Botezatu despre copilăria sa: ”Mă punea să perii ciucurii de la covor”. Cum era disciplinat

Cătălin Botezatu, 54 de ani, cel mai cunoscut creator de modă din România, a dezvăluit diverse episoade din viața sa, el fiind recunoscător pentru bagajul de cunoștințe primit în copilărie, chiar dacă uneori a mărturisit că a avut parte de momente mai puțin plăcute.

”Mama mi-a oferit o educație spartană”

Faimosul designer a mărturisit că a fost crescut de mătușile sale, nu doar de mama sa. ”Probabil, aș fi fost un bărbat lipsit de manieră, de o educație deosebită. Am crescut cu muzică simfonică, datorez educația mătușilor mele.

Iar mama mi-a oferit o educație spartană. Dacă nu primeam această educație, nu aș fi fost bărbatul care sunt acum”, a povestit vedeta pentru Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D.

”Ea reprezintă totul pentru mine”

Îi mulțumesc mamei că mi-a dat viață, că a suferit, că a plâns alături de mine, că a stat deasupra mea ca un înger. Apropo de educație, uite, m-a învățat să mănânc mâncare sănătoasă. Și acum vine la atelier și-mi aduce mâncare sănătoasă. Ea reprezintă totul pentru mine! Cea mai mare umilință mi se părea, până la 18 ani, să perii ciucurii de la covor. Sau mă trimitea să încarc sifoane.

Sau mă trimite la piață să cumpăr cele mai bune zarzavaturi. Chiar dacă eu le luam pe cele mai proaste, după, mă trimitea din nou. Eu îmi luam dulciuri. Eram tras de perciuni până de-abia mă puteam ridica pe vârfuri”, a rememorat bărbatul de 54 de ani, care a recunoscut că a mâncat și bătaie în copilărie, uneori, cu cartea ”Codului bunelor maniere”!

”Mi-am asumat o mască”

A terminat profilul Matematică-Fizică la liceu, cu media 9.90, dar a abadonat Politehnica și s-a înscris la ASE, cu toate că avea visul de a deveni actor. ”Viața mea e un film, este o carte deschisă, dar din păcate nu cred că mai sunt eu cel adevărat.

Am înțeles că trebuie să sacrifici ceva, viața personală, emoțională, mi-am asumat o mască, un rol, acela pe care oamenii vor să-l vadă. Datorită job-ului pe care îl am am ajuns acolo. Da, datorită a ceea ce fac, sunt special. Dar și eu am probleme, cu toate că oamenii vor să mă vadă fericit. Joc un rol ingrat, dar asumat”, a comentat Cătălin Botezatu.

Citește și

Dinamo face transferul anului în sportul românesc!