--> -->

Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă: „Îi caracterizează”

Cătălin Botezatu a comentat ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă pentru revista VIVA!.

Celebrul creator de modă nu a fost prezent la marele eveniment, însă i-a văzut pe cei doi miri în poze și a analizat felul în care s-au îmbrăcat. Designerul a fost încântat de apariția Ginei Pistol la nunta cu Smiley.

A lăudat întreaga ținută a prezentatoarei, rochia a fost pe placul lui, la fel și sandalele cu perle care costă 1.600 de euro.

Cătălin Botezatu: „E timpul să învețe miresele că se poate și așa”

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brandul Jimmy Choo.

Îmi place părul coafat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mie îmi place foarte mult, este simplu, modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa.

Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, cu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei”, a spus Cătălin Botezatu, care a comentat și ținuta de mire a lui Smiley.

Cum îl vede pe Smiley: „Îi stă mai bine tuns”

„Smiley a ales, de asemenea, o vestimentație interesantă, lejeră care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism”, a susținut creatorul de modă pentru viva.ro.

Prima rochie de mireasă a Ginei Pistol e cumpărată din Israel

Chiar la eveniment, Gina Pistol a spus cum și-a ales ținutele pentru nunta cu Smiley. „Pantofii sunt superbi, dar nu reziști pe ei mai mult de patru-cinci ore. Rochia e cumpărată din Israel.

Am văzut-o mai demult, pe Pinterest, acum vreo cinci ani cred, și am zis de atunci că dacă e să mă mărit, asta e rochia pe care o doresc.

După ce m-a cerut, am căutat-o și am aflat că e făcută de cineva din Israel”, a spus Gina Pistol, conform click.ro.

La nuntă, cântărețul a îmbrăcat un costum făcut de un designer român: „Mie mi-a făcut costumul Irina Voinea. O să-mi mai fac costume după modelul ăsta, este extrem de confortabil. Ea știe foarte bine că mie îmi place să mă simt confortabil în haine.

Ăsta a fost primul lucru pe care l-a luat în vedere. Și, bineînțeles, să se potrivească și cu rochia ei, pe care eu am văzut-o doar azi. Dar și costumul meu a fost o surpriză pentru mine”.

Citește și

Gestul lui Grigor Dimitrov pentru iubita lui, Mădălina Ghenea: ”Mad+C”