--> -->

Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție: ”Chestie de bun simț”

Cătălin Bordea a divorțat de Livia, femeia cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 10 ani.

A văzut-o sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui!

Comediantul s-a răzbunat pe fosta soție în momentul în care a văzut-o sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui. În luna iulie, după o relație de 10 ani, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar.

Zvonurile despre despărțirea lor au apărut după ce actorul de comedie s-a întors de la America Express, emisiune pe care a și câștigat-o alături de Nelu Cortea. Deși speculațiile despre divorț circulau, cei doi au evitat să vorbească despre problemele în cuplu până când au semnat actele de divorț.

De curând, juratul de la „iUmor” îi cumpărase fostei sale partenere o mașină superbă, însă a decis să o ia înapoi după ce a văzut imaginile cu ea sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui.

După ce Cătălin Bordea a fost filmat în tandrețuri alături de o brunetă, la scurt timp, Livia a fost filmată în timp ce se săruta cu cântărețul Spike. Comediantul nu a putut să treacă peste această trădare, astfel că a decis să îi ceară înapoi mașina pe care i-o făcuse cadou fostei soții.

”I-o lăsasem ei și-o plăteam eu!”

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

Juratul de la „iUmor” a fost șocat să vadă că cel mai bun prieten al său, care i-a fost și cavaler de onoare la nunta cu Livia, a putut să îl trădeze în cel mai dureros mod.

Cătălin Bordea a suferit enorm când s-a despărțit de partenera sa, dar l-a durut și mai tare atunci când a văzut că Spike s-a sărutat cu Livia.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai spus acesta.

Citește și

Dezvăluirea lui Cornel Palade: „Am fost un mare consumator de astfel de jocuri, dar într-o zi m-a luminat Dumnezeu”