Cătălin Bordea ajutat de o cântăreață cunoscută să treacă peste divorț: „Mi-ai dat un telefon”

Cătălin Bordea a recunoscut că, de fapt, nu el s-a despărțit de Livia, fosta soție, ea e cea care a cerut divorțul.

În podcastul „Colegi de cameră”, alături de Nelu Cortea, comediantul a făcut dezvăluiri neașteptate despre fosta relație și, totodată, i-a mulțumit cântăreței care l-a ajutat în momentele dificile.

Mulțumiri publice

La mijlocul lunii iulie, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar. La momentul respectiv, comediantul nu a făcut multe declarații pe marginea acestui subiect, a preferat să păstreze discreția, chiar dacă în presă au apărut multe speculații despre fosta lui soție.

Acum, în cel mai recent episod al podcastului „Colegi de cameră”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut-o invitată pe Andreea Antonescu, fosta lor rivală de la „America Expess”.

Bordea a spus deschis că a fost părăsit de Livia, de fosta soție, și că Andreea Antonescu a fost cea care l-a sprijinit în momentele delicate.

„Eu trebuie să îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine în perioada asta, care încă nu s-a terminat, dar… așa. Mi-ai dat un telefon”, i-a spus Bordea invitatei sale, Andreea Antonescu, conform Cancan.

„Ce perioadă?”, l-a întrebat Nelu Cortea. „Din..vorț! Din.. conț! Cum se numește? Când te lasă soția”, a spus Cătălin Bordea.

Andreea Antonescu: „Știu cât de grele sunt anumite perioade din viața oamenilor”

Andreea Antonescu a fost încântată că prietenul Bordea i-a mulțumit public pentru sprijinul pe care i l-a oferit în ultimele luni. Și ea s-a despărțit de ultimul său partener cu care are o fetiță, Victoria.

„Am ales să fiu acolo un umăr pe care te poți sprijini dacă ai nevoie. Știu cât de grele sunt anumite perioade din viața oamenilor și știu cât de importanți sunt acei puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci, datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni buni”, i-a răspuns Andreea Antonescu.

„Chiar e bine să ai prieteni, mai ales în momentele grele. Uite, Nelu a fost mereu acolo și nu m-a judecat niciodată”, a mai spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar

După mai bine de un deceniu de iubire, Cătălin Bordea și Livia și-au spus adio. Aceștia au semnat actele de divorț, joi, 14 iulie, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat oficial.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Citește și

Mircea Rednic a ieșit din spital și e pus pe glume: ”Asta mi-a recomandat doctorul”