--> -->

Cât trebuie să plătească Dinamo pentru Ivanov

Antoni Ivanov, 26 de ani, este ultimul sosit la gruparea din Ștefan cel Mare, bulgarul urmând să întărească linia de mijloc a roș-albilor, fiind dorit insistent de către Flavius Stoican.

După ce au reuşit să transfere trei jucători de la CFR Cluj (Rodriguez, Celar şi Figueiredo), “câinii” au adus un fotbalist şi de la Universitatea Craiova, reuşind să îl convingă pe Antoni Ivanov să semneze.

Clauza

Mijlocaşul bulgar este împrumutat până în vară din Bănie, atunci când Dinamo va trebui să plătească o clauză de transfer definitivă pentru fotbalist. Acest lucru se va întâmpla dacă echipa scapă de retrogradare.

Nici bulgarul nu a dorit să semneze cu ”câinii” așa cum i s-a propus, pe doi ani și jumătate, de teama ca nu cumva el să fie blocat în Liga 2.

Așa cum v-am mai anunțat, lucru confirmat acum din nou de Fanatik, clauza pentru un transfer definitiv este de 50.000 de euro, bani pe care Dinamo îi va plăti în vară, dacă şi jucătorul vrea să continue alături de “câini”.

Jucătorul avea o foaie oficială de la club prin care craiovenii solicitau 50.000 de euro dacă Ivanov se transfera până pe data de 15 ianuarie 2022.

Era în afara planurilor lui Reghe

În actuala stagiune, Antoni Ivanov a prins nouă meciuri pentru Universitatea Craiova, fiind o singură dată titular. În prima etapă din acest an, Laurenţiu Reghecampf nu l-a inclus în lot pentru meciul cu Rapid.

Antoni Ivanov nu a confirmat la Universitatea Craiova. Transferat pentru 150.000 de euro în vara anului 2019 de la Gaz Metan Mediaş, mijlocaşul a fost împrumutat anul trecut la FC Voluntari până în vara 2021.

O echipă întreagă

Bulgarul revine astfel în lupta pentru evitarea retrogradării. De această dată cu Dinamo. Echipa este într-o situaţie dificilă, însă oficialii speră ca noile transferuri să evolueze la nivelul aşteptat şi “câinii” să nu aibă emoţii cu retrogradarea.

Este o campanie masivă de transferuri pentru Dinamo în această iarnă.

Până acum “câinii” au bifat 10 transferuri: Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Thomas Chesneau, Alin Buleică, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar şi Antoni Ivanov.

Citește și

Răzvan Theodorescu dur: ”Românul? Și oportunist, și trădător, dar merge și-așa”