--> -->

Cât poate câștiga Dinamo din Cupa României Betano

Din acest sezon, Cupa României Betano cunoaște un nou format.

Cupa României nu mai avea parte de interes și FRF a schimbat cu totul sistemul de desfășurare al competiției, o competiție în care Dinamo va intra începând de miercuri.

Cine cu cine

Turul 3 al Cupei României Betano, ediția 2022/23, se va juca timp de trei zile și va aduce în competiție și celelalte formații din Liga 2 care nu intraseră până acum în joc. Practic, în Turul 3 apar cele 29 de echipe calificate din Turul 2 (între care o câștigătoare a Finalelor Regionale) + 19 echipe din L2

Partidele din Turul 3 se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul primei echipe în tabloul de mai jos, echipa mai slab clasată în ediția de campionat anterioară. Faza următoare este cea de Play-off, programată pe 29 septembrie, când vor fi intra în competiție și primele cluburi de Liga 1!

Partida dintre CS Tunari și Dinamo, de miercuri, de la ora 16:30, va fi în direct și pe FRF TV.

”Mai mulți suporteri, mai multe venituri”

”Din punct de vedere al competițiilor, am trecut prin modificări semnificative în ultimii ani, așa cum ne-am asumat. Am lucrat în ultimul an la câteva elemente cheie. În primul rând, avem Cupa României. E o structură optimizată, concepută alături de partenerii de la firma olandeză HyperCube, companie care a lucrat la formatele de Champions League. Noul format a fost validat. Ne bucurăm că am avut suportul dumneavoastră și vă mulțumesc!

Competiția propune un nou format pentru toate echipele angrenate: cu cele mai bune 24 de echipe repartizate în patru grupe, într-un format modern, prin care ne propunem să revitalizăm această competiție istorică.

Ne propunem o structură care să aducă mai mulți suporteri pe stadioane, să crească audiențele TV , să aducă mai multe venituri din sponsorizări și, de ce nu, să ofere un nivel mai bun de joc. Toate acestea, într-un format ușor de integrat în calendarul național și internațional”,a precizat Felix Grigore, manager la FRF.

Citește și

Omrani la FCSB: ”20.000 de euro salariu, 8-9-10 kilograme în plus”