--> -->

Cât plătește Dinamo pentru a juca pe ”Arcul de Triumf”

Dinamo a oficializat azi faptul că meciul cu Sepsi, de marțea viitoare, din grupele Cupei României, se va disputa pe noul stadion de la ”Arcul de Triumf”.

S-a îndeplinit dorința roș-albilor, dar nu este chiar ieftin să joci acolo! Este prima partidă între două echipe de cluburi de fotbal care se joacă pe acest stadion.

Dinamo se pregătește să joace meciul din Cupa României Betano cu Sepsi, de pe 8 noiembrie, pe noul stadion „Arcul de Triumf”, după ce Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a aprobat desfășurarea confruntării. ”Câinii” vor fi nevoiți să plătească un total de 18.000 de euro, după cum au stabilit administratorii arenei, susțin cei de la Fanatik.

Cum se repartizează suma

În această sumă de bani intră diverse cheltuieli, precum: 5.000 de euro (chiria evenimentului), 4.000 de euro (operare echipamentelor stadionului), 4.000 de euro (curățenia), 3.000 de euro (nocturna), 2.000 de euro (schimbare buturi de rugby cu porți de fotbal și marcajul gazonului).

Până acum, stadionul „Arcul de Triumf” a găzduit meciuri de fotbal, mai exact partida amicală a României U21 cu Finlanda U21, scor 2-1, în martie 2022, dar și meciul feminin al României cu Elveția, scor 1-8, din aprilie 2022, precum și finala Cupei României la feminin.

Cât plătește Rapid, comparativ cu ”câinii”

Într-o comparație, Rapid plătește 20.000 de euro pentru un meci jucat pe stadionul din Giulești, în timp ce un meci desfășurat pe Arena Națională costă 24.000 de euro.

8.207 de locuri are stadionul ”Arcul de Triumf”.

Citește și

Dana Săvuică, prima româncă de pe coperta Playboy: ”Aș mai poza nud”