--> -->

Cât costă un bilet la Dinamo – FCSB

Dinamo are meci cu FCSB duminică, 26 noiembrie, de la 20.30, pe Arena Națională. Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat astăzi cuantumul biletelor pentru marea confruntare.

”https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fcsb/dinamo-bucuresti-fcsb-26-nov-2023

Tarifele biletelor:

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:
• 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
• 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Official Hospitality și Corporate Pack vor fi active și la acest meci.

Abonații au primit pe e-mail o invitație (inițial pentru meciul din 15 septembrie), care va servi drept abonament pentru toate meciurile jucate pe Arena Națională în sezonul competițional 2023-2024.

Micii dinamoviști (0-16 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua (inel 2), în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta două locuri cu valoare 0 pentru copii).

Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.

Pentru orice dificultăți întâmpinate sau informații necesare privind ticketing-ul (official hospitality, corporate pack, abonamente, acces etc), nu ezitați să ne scrieți la bilete@dinamo1948.ro

Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 18.30. Vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute pentru a evita situațiile neplăcute”, a fost anunțul clubului Dinamo.

Citește și

Oana Lasconi regretă modul cum și-a criticat mama: ”Haideți să ne respectăm!”