--> -->

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel: ”O zonă de vis”

Artista Monica Anghel deține o pensiune în Argeș, unde obișnuiește să își petreacă vacanțele alături de familie.

Cum a achiziționat conacul

Actrița a cumpărat conacul cu 8 camere în urmă cu 7 ani și l-a restaurat cu fonduri europene.

În anul 2015, actrița din serialul românesc ”Strada Speranței” a achiziționat în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea unui producător muscelean de cherestea şi mobilier.

Monica Anghel a renovat complet spațiul, iar azi arată ca un conac boieresc, care primește turiști din toate colțurile țării, relatează VIVA!. Pensiunea vedetei este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti. Proprietatea din Argeș are ieşire și la râul Bratia.

Ce condiții sunt

Conacul are 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, TV, radio, internet. Cei care vor să petreacă un sejur de șase nopți la conacul Monicăi Anghel sunt nevoiți să scoată din buzunar suma de 1.500 de lei, iar micul dejun este inclus. Prețul cazării este pentru o familie cu un copil. Prețul pentru o noapte de cazare este de 280 de lei.

”Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a povestit Monica Anghel acum ceva timp.

Citește și

Salariul lui David Popovici în România: mai mic decât al vedetelor de la FC Dinamo și CSM București